Nyheder

DRAFT TRIATLON SERIEN UNGDOM 2024

Ungdomstriatleter har i Draft Triatlon Serien mulighed for at deltage i en række stævner på et højt sportsligt og teknisk niveau. I serien er der plads til både nybegynderen, den øvede og de unge triatleter, som kun mangler lidt for at skifte til deltagelse i eliteklassen.

Draft Tri Serien har en række stævner, som er specifikt tilpasset unge triatleter og er tilrettelagt med det formål at udvikle dem, som triatleter, på både kort og langt sigt.
Konkurrencerne og stævnerne afvikles så de baserer sig på de træningsprincipper, de unge kender fra den daglige træning, med fokus på teknik, hurtighed, motorik og spændstighed.


Konceptet er for de 14-17-årige, med en mulighed for at de dygtigste 12-13-årige kan søge forbundet om dispensation om deltagelse.
Triatleter under 14 år, som er nye i sporten, eller vil teste sig selv i et konkurrencekoncept med mere fokus på læring, og hvor distancerne er korte og matcher aldersgruppen. kan med fordel deltage i et eller flere af de mange børnetriatlon-stævner, som afvikles over hele landet fra maj til september se mere 
HER.

Mere info om de enkelte stævner, regler og præmiering se HER

Priser og rabatter:
Pris per stævne er 325 kr (udgangspris) og ved samlet køb af alle stævner inden 1. marts gives 25 kroner i rabat per stævne - i alt 150 kr. for alle 6 stævner. 

Link til DM aspirant Sportstiming - DRAFT TRIATLON SERIEN UNGDOM 2024

Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer